KOKEN MET RESTJES

We maken een quiche :

  • 1 bladerdeeg
  • 4 eieren
  • 1 doosje room (200ml)
  • 1 handje gemalen kaas
  • ongeveer 2 groenten

Interview met mvr. De Neef, De Cremer en mvr Corbisier:

"De quiche die we zelf maken, mogen de leerlingen daarna proeven. We leren hen dat ze ook met restjes lekkere dingen kunnen maken. Hiermee kunnen ze ook een gezonde maaltijd bereiden. Perfect voor de Romerodag; zo kunnen we ook een sobere dag tegemoet. Met deze activiteit kunnen we de leerlingen ook wat snijtechnieken aanleren. We zijn met 3 leerkrachten; zo kunnen we hen goed begeleiden."

Interview met Caroline (3huwb):

"Het is zeker een uitdaging omdat het in het begin nog wat chaotisch is. Wij brachten zelf onze restjes mee. Sommigen kunnen nog goed overweg met koken; anderen minder. Ik vind het een interessante workshop omdat we er iets uit leren. Bovendien mogen we de restjes mee terug naar huis nemen."

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin